4, 5 en 6 juli 2025

Hargen Sail

Feestprogramma

Vrijdag 5 juli

Radio 538 DJ’s on Tour

De vrijdagavond begint een vette traditie te worden voor de DJ’s van ‘Radio 538 DJ’s on Tour’.

Een vier uur lang durend spektakel vol meezing hits, van Hazes tot Dancing Queen, van Engelbewaarder tot Amalia en dans op de beukende beats van Armin van Buuren. Dans en feest mee met de meest fantastische mash-ups en remixes, geniet van de give-aways en de topsfeer.

Vrijdag 5 juli

La Fuente

Dit jaar sluiten we de avond af met een bijzonder vette DJ set van niemand minder dan – en we zijn heel blij dat hij komt – La Fuente!

La Fuente: Een geboren artiest die al 8 jaar de hele wereld rondreist met ruim 350 shows per jaar en momenteel één van de beste Techhouse dj’s van de wereld. Deze energiebom zal met zijn performance de tent van Hargen Sail volledig op zijn kop zetten. Gegarandeerd een unieke show, ongekende energie en altijd inspelend op het publiek, Ra Ta Ta!

Enne….oh ja, het definitieve tijdschema van deze avond hangt af van de prestaties van het Nederlands Elftal op het EK, later meer!

Zaterdag 6 juli

Royal Beat

De tent en het terras zijn op zaterdag altijd ramvol, dat is mooi voor de band van vanavond: Royal Beat!

Geflankeerd door co2-jets, stortregens van confetti, vuurkanonnen en ledschermen brengen ze de temperatuur in de tent tot een uitzinnig kookpunt.

Dat kan ook niet anders want er is geen enkel genre dat onaangetast blijft. Van hardstyle tot hardrock via ABBA langs J Balvin tot Snollebollekes: De tent (en het terras) gaat plat!

Zondag 7 juli

DJ’s Salt and Pepper

De gezamenlijke liefde voor techhouse-muziek maakte de vriendinnen Linsey and Julya tot DJ-duo. Vorig jaar maakten we al kennis met ze, dit jaar betreden ze onze mainstage.

Grote hits in de mix, beats om van te genieten, good vibes in de tent!

DJ’s

Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof

De grande finale van Hargen Sail 2024

Wouter is geboren op 18 januari 1973 in Alkmaar. Op zijn twaalfde krijgt hij uitgelegd hoe een mengpaneel werkt en vanaf dat moment is Wouter verloren and a DJ is born.

Frank is regelmatig in het land te vinden als DJ. Discotheek, club of feesttent, het maakt Frank niets uit, hij wil er overal een feest van maken, zo ook op Hargen Sail.

Samen nu bekend van Veronica, eerst een gouden duo op NPO Radio 2, nu samen in de tent als knallende afsluiter van Hargen Sail 2024. Dansen gaan we!